maanantai 4. maaliskuuta 2013

spring outfits

Lapsen kevätvaatteita. Yläkollaasissa on lapsen suosikki: zaran tekonahkatakki, polarn och pyretin vihreä takki sateisiin päiviin ja mini rodinin tikkivuorellinen takki kylmille keleille.
Keskimmäisessä kollaasissa edellisten lisäksi lapsen Berliinin zarasta viime kesänä haluama ohut musta takki. Takki on alennuksesta ja edullinen, mutta vähän turha, koska lapsella oli entuudestaan samantyylinen ohut tuulitakki nova starilta (se on viettänyt talven pyykkikorissa pesua odottaen). Vedenvihreä ohut tuulitakki on h&m:n kevään mallistoa; samoin "armeijanvihreä" maihari, joka on harmiksemme hihoista nafti.
Alimmassa kuvassa ylärivin keskellä h&m:n all for children malliston ruskea parka, jonka mini rodinin takin piti syrjäyttää, mutta ovatkin melkein samaa kokoa.
Keskimäisellä rivillä on uusia asusteita h&m:stä ja reiman housut, jotka toivottavasti mahtuvat keväällä. Sadesäille löytyy myös harmaat reimatecin ulkohousut. Toivottavasti kuitenkin kuivia ja aurinkoisia säitä riittää ja lapsi saa käyttää vuorellisia farkkujaan.
Kevätkengiksi lapsi sai himoitsemiaan skeittikenkiä nettikenkäkauppojen alennusmyynneistä. Lisäksi löytyy liikuntaan lenkkarit ja sadesäille goret.
Lapsi on innostunut takeista ja haluaisi niitä vaikka miten monta. Kengät ovat toinen intohimo. Ulkohousut ovat pakollinen paha: siksi niitä onkin maltillinen määrä.
Saisi kevät jo tulla, sopiva vaatetus jo löytyy.

Ei kommentteja: