torstai 12. joulukuuta 2013

talvivaatekatsausLapsella on kolme takkia talveen. Vihreä mini rodinin parka siistimpään käyttöön, po.p:n tummansininen kouluun ja ulkoiluun sekä reiman untuvatakki tosipakkasiin (jos sellaisia nyt joskus tulee). Untuvatakki tuli testattua hyytävän tuulisessa -5 asteessa ja osoittautui aivan liian kuumaksi.
Viime talvinen didriksonin sininen takki oli käytössä loppusyksyn rapakeleillä. Takki mahtuu vielä, mutta alkaa olla rikki ja ikilikainen.
Mikään viime talven alennusmyynneistä ostamistani takeista ei ole ihan nappiostos. Untuvatakki kokoa 134 on turhankin sopiva ja po.p:n takki koko 146 on hiukan liian suuri. Parkatakin hupusta taas irtoaa runsaasti karvaa.
Toppahousuja lapsella on kahdet. Harmaat viime talvelta ja uudet mustat. Toppahousujen käytöstä on käyty kova(t) taistelu(t), mutta lapsi joutuu niitä tämän talven käyttämään koulussakin. Olen sitä mieltä, että toppahousuja voisi käyttää koko alakouluiän, mutta ensi talven vaatteista tapellaan sitten vuoden päästä.
Lapsen sisävaatetuskin on ihan hyvällä mallilla. T-paitojen kanssa pidettäväksi on jos jonkinlaista svetaria ja collegepaitaa.
Nyt on takin alle riittänyt pelkkä trikoopaita. Collegehousut ovat käytössä toppahousujen alla.
Muutama neule on varattu kylmimpiin keleihin. Olin ajatellut hankkia vielä jonkin villapaidan, mutta ehkä untuvatakki riittää lämmittämään oikein kylmälläkin.


Ei kommentteja: